Recent Posts

November 25, 2009

Selamat Berpraktikal Sahabat-sahabat


Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah penantian itu satu penyiksaan, tetapi penyiksaan, kepahitan, kepayahan dan kesusahan itulah yang menyatukan kita. Mungkin ini adalah masa yang dinanti-nanti oleh semua pelajar termasuk pelajar-pelajar Tahun Ketiga Semester Pertama Kejuruteraan Awam UTP pada semester july 2009 iaitu tamatnya peperiksaan akhir semester. Semua maklum, Civil memang selalu lewat habis peperiksaan akhir semester. Tetapi, kita tetap tabah. Ternyata suasana untuk semester pada kali ini mengungkap berjuta kenangan dan perasaan kerana lapan bulan selepas ini, masing-masing akan bertebaran di merata tempat membawa diri untuk melakukan praktikal industri di tempat masing-masing. Madi cukup terharu melihat gambar-gambar ini kerana, walaupun dalam kepelbagaian tabiat dan ragam, tetapi, kami masih boleh bersatu dan kenangan ini tidak mungkin terbeli dan terbayar tanpa kerjasama dan tolak ansur antara kami semua. Madi mengucapkan selamat berpraktikal kepada semua sahabat, korek dan galilah ilmu dan pengalaman sebanyak-banyaknya. Insyaallah, panjang umur, kita jumpa balik lapan bulan dari sekarang sebagai 'Budak Final Year' nanti. Insyaallah kita akan jadi abang dan akak yang baik. Madi nak minta maaf juga kalau Madi tak dapat jadi sahabat yang baik. Apa-apa pun, korang memang best, terima kasih kerana menceriakan hidup Madi selama lima semester ni.

Reactions:

2 comments:

selamat berpractical madi... hehehe... ko practical di mana ni?

Salam,tq, cuma nak taw, sp kicKing r?? Madi practical kat KL..